Services

Onze oplossingen voor digitale groei

Een goed bedachte marketingcampagne kan de leadflow doen toenemen, de omzet doen vermenigvuldigen en de naamsbekendheid aanzienlijk vergroten.


Nieuwe projecten
onboarding@goldenleafmedia.nl
+31 (0)10 321 6099

Contact
info@goldenleafmedia.nl
+31 (0)10 321 6099

Digital Marketing

Wij kunnen dit zeer effectieve en doelgerichte medium voor uw bedrijf laten werken. Naast Search Engine Marketing (SEM), zoals Adwords en andere Google-platforms, kan Golden Leaf Media uw bedrijf ook promoten via diverse andere online kanalen, zoals Instagram en Facebook.

 

Branding

Wij brengen uw bedrijfsverhaal tot leven en ontwikkelen branding die uw boodschap bevordert en daar een duidelijk beeld over vormt. Wij zijn continu bezig met het vormgeven en ontwikkelen van het merk. Daarbij bezien wij waar het merk naartoe kan gaan en hoe het merk het consumentengedrag moet beïnvloeden. Door de digitale aanwezigheid wordt uw verhaal verteld en worden de merkprestaties verbeterd.

 

Growth

Onze kracht is om samen met onze klanten een ideale doelgroep te identificeren en te begrijpen. Met behulp van onze inspanningen, bouwen we een strategische en gerichte campagne die werkt om de leads pipeline op te vullen met potentiële klanten.